Iskolázási terv

Vezetői szempontból a következő tevékenységeket végeztük:

1.

Az "Iskola az iskola után" nevű program szervezése 10 diák számára, a Csíkfalva polgármesteri hivatal támogatásával.
Felelős személyek: Balogh Tünde és Marton Edit pedagógusok.

3.

Furulya oktatás Balogh Tünde szervezésében.

5.

"Magyar néptámc" program szervezése és működtetése 2 csoport azaz 40 diák számára, a Csíkfalva Polgármesteri Hivatal finanszírozásából. Felelős személyek - Balogh Tünder, Varga Ágota.

7.

Kapcsolat tartása partnereinkkel: Holsbeek (Belgium), Kakasd, Celldomolk, Mezőkövsed(Magyarország), Deaki(Szlovákia), valamint testvériskolával Hódmezővásárhelyről, továbbá a Bodor Péter Művészeti Egyesülettel, OTISZ, Focus, Eco Center alapítványokkal, egyházakkal, a Rendőrséggel és családi orvossal.

2.

Az „Óvoda bővített programmal” projekt szervezése és fenntartása 16 óvodás korú gyermek számára.

4.

Tevékenységek az iskolai könyvtárban - felelős személy Sándor Éva. Az iskola modern könyvtára több mint 7000 könyvet tartalmaz. A tanulók megismerték a tevékenységet, a könyvtárat, ragaszkodva az információforrások és az információforrások hasznosításának készségeihez valamint az egyéni tanulás lehetőségéhez a könyvtárban.

6.

Heti 1 külön óra, a 8. osztályos tanulók számára, Román Nyelv és Irodalomból, valamint Matematikából.

8.

Csíkfalva község kisbuszával diákok szállítása az "Iskola az iskola után" és "Óvoda bővített programmal" projektekre. Továbbá lehetőség volt igénybe venni a szállítási eszközt különféle tevékenységekhez, mely a néptánc oktatást, illetve más versenyt, vagy tanulmányi versenyt illeti.

9.

Csíkfalva Község által finanszírozott Mikulás-, Gyermeknapi ajándékcsomagok kiosztása, 20lej/fő értékben.

Éves tevékenységi beszámoló.